Υπέκυψε στην Τουρκ Τέλεκομ ο Προμηθέας, στο «αντίο» του Γιατρά

από AllAboutARIS

Δεν τα κατάφερε ο Προμηθέας να χαρίσει ένα αντίο με νίκη στον Μάκη Γιατρά.

Στο ματς που αποτελούσε το «κύκνειο άσμα» του προπονητή που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, οι Πατρινοί υπέκυψαν στην ανωτερώτητα της Τουρκ Τέλεκομ, και ηττήθηκαν στο Κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» με σκορ 98-83. Με αυτόν τον τρόπο, έπεσαν στο 4-2, με την τουρκική ομάδα να ανεβαίνει μόνη πρώτη, στο 5-1.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά κυνηγούσε το σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατάφερε σε πολλές περιπτώσεις να μειώσει, όμως ποτέ να ισοφαρίσει ή να περάσει μπροστά, και τελικά ηττήθηκε με διαφορά που δεν είναι αντιπροσωπευτική του αγώνα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Αξέλ Μπουτέιγ, που πέτυχε 24 πόντους. Μεγάλη ζημιά έκανε όμως στους Πατρινούς κι ένας… πρώην, ο Τζέριαν Γκραντ, που είχε 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ στην επιστροφή του στην Πάτρα.

Από τον Προμηθέα, άλλη μια «παράσταση» έδωσε ο Τζο Γιανγκ, που ήταν… συγκινητικός, σκοράροντας 30 πόντους και δίνοντας 5 ασίστ. Σε καλό βράδυ ήταν και ο Αρνόλντας Κουλμπόκα με 19 πόντους, οι δυό τους όμως δεν βρήκαν ποτέ βοήθεια από άλλον συμπαίκτη.

Τα δεκάλεπτα: 17-27, 36-44, 63-69, 83-98

Αναλυτικά στατιστικά του αγώνα εδώ

Προτεινόμενα Άρθρα