Φιλική ήττα από Τουρκία για την Εθνική μπάσκετ γυναικών

από AllAboutARIS

Με ήττα άρχισε τις φιλικές της υποχρεώσεις στην προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ του επόμενου μήνα η Εθνική μπάσκετ γυναικών, η οποία έχασε 75-90 από την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη.
Μέχρι το 15’, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο, όμως, στη συνέχεια, η Τουρκία, έβαλε μεγάλα σουτ και επέβαλε τον ρυθμό της, φτάνοντας στην νίκη.

Ο Πέτρος Πρέκας, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του και δοκίμασε πολλά διαφορετικά σχήματα.
Δεκάλεπτα: 11-23, 48-46, 67-54, 90-75
Ελλάδα (Πρέκας): Σταμολάμπρου 7(1), Μποσγανά 11, Αλεξανδρή 2, Παυλοπούλου 2, Καρακασίδου 2, Τσινέκε 17 (2), Σωτηρίου 8 (2), Σπανού 5, Χριστινάκη 5 (1), Χαιριστανίδου 4, Φασούλα 10, Καρλάφτη 2
Μετά το τέλος του αγώνα η συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού, Δήμητρα Καλέντζου, δήλωσε πως: «Είχαμε μια πολλή απαιτητική αρχή στα φιλικά παιχνίδια. Ήμασταν καλοί σε πολλά πράγματα από τα ζητούμενα που είχαμε θέσει πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Κάναμε ένα μεγάλο ροτέισον στον αγώνα και αυτό ήταν κι ο στόχος.
Είχαμε ορισμένα καλά σημεία, όπως και κάποιες αδυναμίες και κακές στιγμές που πρέπει να διορθώσουμε. Θα κοιτάξουμε στα επόμενα φιλικά να βελτιώσουμε ό,τι δεν πήγε καλά».
H αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μετά την Πόλη θα μεταβεί στο Βέλγιο για δύο αναμετρήσεις στις 26/5 στο Μονς (21.00) και στις 28/5 στο Μπρέιν (17.00).

Προτεινόμενα Άρθρα