Νέες… περιπέτειες για την Εθνική Ομάδα

από AllAboutARIS

Την πρώτη της προπόνηση θα κάνει η Εθνική Ανδρών, πριν αναχωρήσει για το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου και θα αγωνιστεί κόντρα στις Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία.

Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλουθα αρχίσουν προετοιμασία για το δεύτερο “παράθυρο” του Mundobasket 2019 και θα κάνουν σήμερα (19/02) την πρώτη τους προπόνηση στο ΟΑΚΑ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο της Κρήτης την Τρίτη (20/02), όπου και θα δώσει τα δύο ματς με Εσθονία (23/02) και Μεγάλη Βρετανία (25/02) στα “Δύο Αοράκια”.

Πριν την προπόνηση στο ΟΑΚΑ, οι παίκτες θα τεθούν στην διάθεση των εκπροσώπων Τύπου από τις 16:30.

Στην διάθεσή του Έλληνα τεχνικού, είναι οι εξής παίκτες: Γιάννης Αθηναίου (ΑΡΗΣ), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (ΑΕΚ), Χάρης Γιαννόπουλος (Ρέθυμνο), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας Πατρών), Λεωνίδας Κασελάκης (Αστάνα), Δημήτρης Κατσίβελης (ΠΑΟΚ), Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Τρίκαλα BC), Δημήτρης Μαυροειδής (ΑΕΚ), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Μπουρούσης (Ζετζιάνγκ Γκουάνγκσα Λάιονς), Λευτέρης Μποχωρίδης (ΑΡΗΣ), Ντούσαν Σάκοτα (ΑΕΚ) και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (ΠΑΟΚ).

Προτεινόμενα Άρθρα