Χωρίς ανάσα… Ηρακλής

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ δεν έχει χρόνο για… πανηγυρισμούς, αφού τον περιμένουν δύο ακόμα τοπικά ντέρμπι, με τον Ηρακλή για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα.

Εν αρχήν ην ο αγώνας Κυπέλλου, την Τετάρτη (2/10) στις 17:00 στο «Nick Galis Hall». Η προετοιμασία θα ξεκινήσει από σήμερα το απόγευμα (30/9), για έναν αγώνα που χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Οι «κυανόλευκοι» μπορεί να έχασαν με 75-59 στο Περιστέρι, όμως αφενός είχαν να αντιμετωπίσουν έναν πολύ καλό και φέτος αντίπαλο, ίσως το φαβορί για την 4η θέση, αφετέρου αντιμετώπισαν τελευταία διάφορα προβλήματα τραυματισμών.

Ο Ηρακλής έχει κάνει σημαντικές προσθήκες ποιοτικών παικτών και ο αγώνας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Ο Σούλης Μαρκόπουλος από σήμερα σκέφτεται μόνο… κυανόλευκα και ο ΑΡΗΣ θέλει τη νίκη την Τετάρτη για να προχωρήσει στο Κύπελλο, αλλά και να κρατήσει αλώβητη την έδρα του, σε δύο τοπικά ντέρμπι. Εφόσον τα καταφέρει, θα πάει μεάλλον “αέρα” και λιγότερη πίεση στο Ιβανώφειο για το “2 στα 2” στο πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Φλιώνης και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης αναμένεται να πάρουν μέρος κανονικά στην προετοιμασία για το ματς της Τετάρτης, αφού θα είναι έτοιμοι μετά τα ράμματα που τους τοποθετήθηκαν μετά τη σύγκρουσή τους στον χθεσινό αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα