Το γεμάτο Παλέ… ξέρει

από Αντώνης Γκάτζιος

Το «Nick Galis Hall» έχει χαρακτηριστεί όχι μόνο ως η καλύτερη έδρα στην Ελλάδα, αλλά στα καλά χρόνια του ΑΡΗ, ως η «μαύρη τρύπα» της Ευρώπης. Τέτοια εικόνα πρέπει να έχει και σήμερα (7/3, 15:30) στον αγώνα με τον Ήφαιστο.

Πλέον ο ΑΡΗΣ δίνει αγώνες επιβίωσης στην έδρα του και δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη ήττα. Ως το τέλος έχει να αντιμετωπίσει ομάδες από το πάνω ράφι της Basket League και ο κόσμος είναι αυτός που μπορεί να υποσκελίσει τη διαφορά ποιότητά του με τους αντιπάλους. Αρχής γενομένης από σήμερα.

Φέτος ο ΑΡΗΣ είχε τη συμπαράσταση του κόσμου του, αυτό ε χωράει αμφιβολία. Σήμερα πρέπει να γίνει ένα βήμα παραπάνω και το «Nick Galis Hall» να γεμίσει απ’ άκρη σ’ άκρη, αλλά και να αναγκάσει τους αντιπάλους… να μην ακούνε το συμπαίκτη τους, όπως έχει συμβεί πολλάκις.

Η ώρα είναι ακατάλληλη (Σάββατο 15:30), όμως τέτοια εμπόδια πρέπει πλέον να ξεπερνιούνται. Ο ΑΡΗΣ παίζει την ύπαρξή του στην Basket League, ούσα η μοναδική ομάδα μαζί με τον Παναθηναϊκό που δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ, και μόνο μαζί με τον κόσμο του θα ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα. Όλοι οι δρόμοι σήμερα οδηγούν στο γήπεδο…

Προτεινόμενα Άρθρα