«Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας»

από AllAboutARIS

«Πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα, για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Ο γκάρντ του ΑΡΗ Σπύρος Μούρτος μίλώντας στο arisbc.gr αναφέρθηκε αν μη τι άλλο, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο  «Nick Galis Hall» την Τετάρτη (6/5) στις 17:00.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός των “κιτρίνων”:

«Πρόκειται για πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η φετινή πορεία του Ολυμπιακού τόσο στο πρωτάθλημα, όπου έχει γνωρίζει μόνο μία ήττα κι αυτή στις πρώτες αγωνιστικές, όσο και στην Ευρωλίγκα, όπου προκρίθηκε στο φάιναλ φορ, είναι αντιπροσωπευτική της αξίας και της ποιότητάς του ως ομάδα», λέει ο αρχηγός του ΑΡΗ και συνεχίζει:

«Απέναντι σε μία ομάδα με τόσες λύσεις, δεν μπορείς να σταθείς σε έναν ή δύο παίκτες, αφού είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Έτσι, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά, να μη χαλαρώσεις καθόλου και να έχεις άριστες συνεργασίες για να ανταπεξέλθεις και να παρουσιαστείς ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό».

Συνεχίζοντας ο Σπύρος Μούρτος επισήμανε: «Πρέπει να παρουσιάσουμε αρκετά καλύτερη εικόνα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Κάναμε λάθη τα οποία δεν πρέπει να επαναλάβουμε στο προσεχές παιχνίδι. Τα μελετήσαμε με τους προπονητές μας και πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι».

Καταλήγοντας ο αρχηγός του ΑΡΗ έκανε το κάλεσμά του στον κόσμο της ομάδας. «Εννοείται ότι χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας για να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό οι φίλαθλοί μας γέμισαν το «Nick Galis Hall». Ελπίζουμε να το κάνουν και την ερχόμενη Τετάρτη.

Προτεινόμενα Άρθρα