Το καταστροφικό -41…

από AllAboutARIS

Το -41 που ήταν η τελική διαφορά σε βάρος του ΑΡΗ είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό όσον αφορά την περίπτωση ισοβαθμίας. Επίσης οι "κίτρινοι" θα ήθελαν να μην υπάρξει αδιάφορη ομάδα τουλάχιστον μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΡΕΛΗΣ

Σήμερα η Νεπτούνας υποδέχεται την Άλμπα στην Κλαιπέντα και πλέον σε θεωρητικό επίπεδο ο ΑΡΗΣ θα ήθελε νίκη των Λιθουανών, ώστε να παραμείνουν μέσα στην διεκδίκηση της πρόκρισης, έχοντας να δώσει στην συνέχεια δύο σερί παιχνίδια με την Αρμάνι Μιλάνου. 
Αν οι Γερμανοί κερδίσουν στην Λιθουανία, τότε η Άλμπα θα είναι το απόλυτο φαβορί αλλά και η Νεπτούνας σχεδόν αδιάφορη, οπότε ίσως να τα… παρατήσει στην Ευρώπη. Οι “κίτρινοι” θέλουν από την Νεπτούνας να πάρει μία νίκη από την Άλμπα ή την Αρμάνι, κυρίως από τους Ιταλούς προκειμένου την τελευταία αγωνιστική το -41 να μην έχει καμία αξία. 
Βέβαια πιο κρίσιμη μπορεί να είναι η επόμενη αγωνιστική όπου η Άλμπα υποδέχεται τον ΑΡΗ και η Αρμάνι φιλοξενεί την Νεπτούνας. Το χειρότερο σενάριο για τους “κίτρινους” θα είναι νίκες της Άλμπα και της Αρμάνι επί της Νεπτούνας, με τους Γερμανούς να θέλουν νίκη την 3η αγωνιστική κόντρα στον ΑΡΗ για να του μειώσουν την ελπίδες.

Προτεινόμενα Άρθρα