Έξαλλος ο Αντσελότι: “Δεν αποφασίζουν οι παίκτες ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι!”

από AllAboutARIS

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε μετά κόπων και βασάνων να περάσει από την έδρα της Θέλτα (0-1) χάρη στον εντυπωσιακό Τζουντ Μπέλιγχαμ που σκόραρε στο φινάλε, όμως τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν απλοποιηθεί από πιο νωρίς.

Στο 69΄οι Μερένγκες είχαν κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Ροντρίγκο από τον Βιγιάρ, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων πήρε το αίμα του πίσω και νίκησε τον Βραζιλιάνο από τα έντεκα βήματα.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Ροντρίγκο την ίδια ώρα εξόργισε τον Αντσελότι, ο οποίος στις δηλώσεις του εμφανίστηκε εκνευρισμένος με τους παίκτες του καθώς είχε δώσει εντολή να εκτελέσει το πέναλτι ο Μόντριτς!

«Δεν αποφασίζουν οι παίκτες ποιος θα εκτελέσει τα πέναλτι. Ο Λούκα Μόντριτς έπρεπε να το κάνει. Δεν ξέρω τι έγινε μεταξύ τους. Το είπα στον Βαλβέρδε, αλλά δεν πρόλαβε να το πει στον Λούκα. Ήμουν θυμωμένος με το πέναλτι γιατί είπα ότι ο Μόντριτς πρέπει να το εκτελέσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός.

Ο εκνευρισμός του μάλιστα ήταν πρόδηλος και κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού πέταξε ένα πακέτο με τσίχλες στο έδαφος και σηκώθηκε έξαλλος από τον πάγκο όταν ο Ροντρίγκο εκτέλεσε από την άσπρη βούλα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα