Έπεσαν οι μάσκες: Ο ΠΑΟΚ στο πλευρό του Ολυμπιακού για τους διαιτητές

από AllAboutARIS

Μετά τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ έσπευσε να στηρίξει τον Ολυμπιακό, μέσω του Κυριάκου Κυριάκου και των δηλώσεων του.

Πλέον, οι μάσκες έχουν σπάσει και έχουν κάνει πολύ μεγάλο θόρυβο. Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε το ρόλο του συμπολίτη, αλλά απ’ ότι φαίνεται τώρα, ήταν καιρός να τον πληροφορηθεί και η ΑΕΚ και να καταλάβει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ότι όλα αυτά περί ποντιακής συμμαχίας και εξυγίανσης, ήταν απλά καταστάσεις υποστήριξης του ισχυρού.

Οι μάσκες έχουν πέσει γιατί ο Κυριάκος επέλεξε να κάνει δήλωση τώρα, συντασσόμενος απόλυτα με τον θόρυβο που δημιουργεί ο Ολυμπιακός, ενώ θυμίζουμε ότι στο ΑΕΚ-ΑΡΗΣ ο διαιτητής ήταν Έλληνας και το ματς έληξε 3-3, κάτι που έφερε τον ΠΑΟΚ στη πρώτη θέση. Αλλά, οι παλιές φιλίες δεν ξεχνιούνται απ’ ότι φαίνεται και ενεργοποιούνται και πάλι.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: “Σε ένα πρωτάθλημα που διεκδικείται από τέσσερις και επειδή βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των πλέι οφ, δεν είναι δυνατό να συζητάμε για αλλαγή των όρων διεξαγωγής ενός ή δύο αγώνων επειδή δύο ομάδες συμφωνούν σε αυτό. Υπάρχει μία δεσμευτική συμφωνία των πέντε ομάδων ότι οι αγώνες θα γίνονται με ξένους διαιτητές. Δεν μιλάμε για έναν ημιτελικό κυπέλλου που το αποτέλεσμα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει, μιλάμε για ένα μίνι πρωτάθλημα που το κάθε αποτέλεσμα επηρεάζει την διαδικασία του πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να μουντζουρωθεί το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών».

Προτεινόμενα Άρθρα