Έτσι κυλάει η παρουσία του Πάβιτσιτς στην Ντιναμό Βουκουρεστίου

από AllAboutARIS

Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς μέσα στον Γενάρη μετακόμισε από τον ΑΡΗ στην Ντιναμό Βουκουρεστίου με την μορφή δανεισμού. Πώς κυλάει, άραγε, η παρουσία του στον ρουμάνικο σύλλογο; Oσον αφορά το τελευταίο ματς (14/4) της Ντιναμό, ο Πάβιτσιτς ήταν αναντικατάστατος σε μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη επί της Ιάσι με 1-0.

Μια νίκη-ανάσα -μετά από τρεις αγώνες δίχως… τρίποντο- για την Ντιναμό, η οποία συμμετέχει στα πλέι άουτ του ρουμάνικου πρωταθλήματος. “H Nτιναμό είναι σε μια θέση στην κατάταξη των πλέι άουτ που δεν της χαρίζει ηρεμία…”, έγραψαν οι Ρουμάνοι μετά την κυριακάτικη νίκη της Ντιναμό, συμπληρώνοντας μεταξύ άλλων για το ματς με την Ιάσι πως ήταν “μια μονομαχία για την επιβίωση από την τελευταία θέση”.

Την δεδομένη χρονική στιγμή, η Ντιναμό είναι μόλις δυο βαθμούς διαφορά από την τελευταία θέση, στην οποία βρίσκεται η Μποτοσάνι και η Κραϊόβα. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Πάβιτσιτς, μέχρι στιγμής μετράει 13 συμμετοχές στο ρουμάνικο πρωτάθλημα. Σε όλα τα ματς ήταν βασικός. Παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής, δεν υπάρχει παιχνίδι στο οποίο έπαιξε κάτω από 60 λεπτά ενώ μετράει δυο ασίστ μέχρι στιγμής, σε αγώνες που έγιναν τον Φλεβάρη. Στα πλέι άουτ δεν έχει δώσει κάποια ασίστ ενώ στα 13 παιχνίδια που έχει παίξει στη Ρουμανία, ο Πάβιτσιτς δεν έχει σκοράρει ως τώρα.

Προτεινόμενα Άρθρα