Ακόμα πιο “ζεστά” για εξτρέμ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Μαντσίνι διαδέχονται η μία την άλλη τα τελευταία 24ωρα.

Μέσα σε λίγες μέρες ο Αργεντινός βρέθηκε από το περιθώριο κανονικά στις προπονήσεις και αμέσως μετά πήρε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά μετά από περίπου 1,5 μήνα.

Πάνω που ο ΑΡΗΣ υπολόγιζε τον 26χρονο στο βασικό ροτέισον, ήρθε το βράδυ της Τετάρτης η πρόταση του Ολυμπιακού που ανατρέπει εκ νέου τα δεδομένα και φαίνεται να φέρνει τον παίκτη στην πόρτα της εξόδου.

Εφόσον υπάρξει οριστική συμφωνία των δύο ομάδων στο οικονομικό και φυσικά το “οκ” του παίκτη, τότε θα δημιουργηθεί στα εξτρέμ ένα κενό το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί άμεσα.

Ακόμα και με την επιστροφή του Μαντσίνι στο ροτέισον, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΡΗ δεν επηρεάστηκε. Αυτό σημαίνει ότι η προοπτική της απόκτησης ενός εξτρέμ δεν έπαψε να υφίσταται, χάνοντας απλά έδαφος σε σχέση με το άλλο ανοικτό μέτωπο του επιθετικού.

Ο ΑΡΗΣ συνεχίζει την αναζήτηση για έναν πλάγιο με διαφορετικά χαρακτηριστικά και τώρα καλείται να το κάνει με ακόμα πιο έντονους ρυθμούς λόγω των νέων δεδομένων με τον Μαντσίνι.

Οι “κιτρινόμαυροι” παλεύουν για να κάνουν δύο κινήσεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα, συναντούν όμως δυσκολίες και περιορισμένες επιλογές σε αντίθεση με την κίνηση για χαφ που… τακτοποιήθηκε αρκετά γρήγορα με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου -αν όχι τα τέλη Δεκέμβρη, ο ΑΡΗΣ θα επιδιώξει να ολοκληρώσει τουλάχιστον ακόμη μία κίνηση και να διευκολύνει το έργο του Πάρντιου στην γραμμή κρούσης.

Προτεινόμενα Άρθρα