Αντίστροφη μέτρηση για τα μεταγραφικά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία εβδομάδα ακριβώς πριν το deadline των μεταγραφών για τους ελεύθερους και ο ΑΡΗΣ παραμένει σε αναζήτηση δύο παικτών ώστε να κλείσει τις εκκρεμότητές του.

Επιθετικός και τερματοφύλακας παραμένουν σε πρώτο πλάνο για τη διοίκηση και συγκεκριμένα τον Θεόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος “τρέχει αυτές τις δύο υποθέσεις ώστε να ικανοποιεί και το “θέλω” που εξέφρασε ο Άκης Μάντζιος για τις συγκεκριμένες προσθήκες.

Με την παρουσία του Θεόδωρου Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη για το αυριανό παιχνίδι αναμένεται να γίνει μία κουβέντα για τα μεταγραφικά με τον Άκη Μάντζιο και να αποφασιστεί πώς θα προχωρήσει ο ΑΡΗΣ ανάλογα με τις διαθέσιμες περιπτώσεις.

Αυτές λιγοστεύουν όσο περνούν οι μέρες, για αυτό η ομάδα καλείται να αποφασίσει άμεσα εάν θα κάνει κάποια κίνηση. Και αν ναι, ποια θα είναι αυτή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις τα τελευταία 24ωρα, με κάποιες μάλιστα πρώτες επαφές χωρίς παραπάνω ουσία για την ώρα.

Για αυτό και η παρουσία του Καρυπίδη ενδεχομένως να φέρει εξελίξεις, κάτι που θα φανεί ως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα