Για μία θέση… στο “10”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στους ρυθμούς του επερχόμενου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα κινείται από χθες ο ΑΡΗΣ και το μεγάλο ερώτημα που πλανάται είναι ένα. Ποιός θα είναι ο αντικαταστάτης του Φακούντο Μπερτόγλιο.

Ο Άκης Μάντζιος έχει μπροστά του τουλάχιστον τρεις μέρες για να δει και να αποφασίσει τον παίκτη που θα αναλάβει αυτή την… αποστολή, σε πρώτη φάση για το ματς του Σαββάτου.

Οι λύσεις που δίνει η μεσοεπιθετική γραμμή είναι αρκετές και από εκεί θα προέλθει ο αντικαταστάτης του του Αργεντινού, αφού πολύ δύσκολα ο προπονητής του ΑΡΗ θα… τραβήξει τον φορμαρισμένο Εντιαγέ από τα χαφ για να τον πάει μπροστά. Τουλάχιστον για αυτό το ματς.

Ο Ματέο Γκαρσία μοιάζει να είναι ο πρώτος υποψήφιος, μιας και τα περισσότερα πράγματα που έχει δείξει φέτος είναι τις φορές που συγκλίνει εσωτερικά και παίζει στον άξονα. Υπάρχουν όμως οι Μαντσίνι, Ιτούρμοε και Γκάμα που επίσης θέτουν υποψηφιότητα.

Ο Μάντζιος θα τους περάσει όλους από… κάστινγκ τις επόμενες μέρες και ίσως περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για την τελική του απόφαση.

Προτεινόμενα Άρθρα