Δύο βήματα μπροστά, ένα πίσω…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η τελευταία εικόνα του ΑΡΗ προ διακοπής είχε ανοίξει την όρεξη αρκετών και φυσικά της ίδιας της ομάδας, δείχνοντας ότι αφήνει πίσω της το προβληματικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Μία νίκη στον Βόλο θα ερχόταν ως επιβεβαίωση. Ο ΑΡΗΣ όμως όχι μόνο δεν κέρδισε αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στο Πανθεσσαλικό έβγαλε τις γνωστές του παθογένειες. Δηλαδή προβλήματα ανασταλτικά και φλυαρία επιθετικά.

Το χθεσινό αποτέλεσμα και η εικόνα της ομάδας ήταν ένα βήμα πίσω μετά τα όσα πέτυχε πριν τη διακοπή, καταφέρνοντας να περιορίσει ακόμα και κάποιες δικαιολογίες που ορθώς μπορεί να έχει.

Δεν είναι απλά μία ήττα, αλλά ένα αποτέλεσμα που βάζει πάλι τους “κιτρινόμαυρους” σε διαδικασία προβληματισμού, με το “φάρμακο” να βρίσκεται στα δύο διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με ΑΕΚ και Ιωνικό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Το ματς της Ένωσης ειδικά είναι must win σε αυτό το χρονικό σημείο για τον ΑΡΗ και με το οποίο θα αρχίσει σταδιακά να ασχολείται από σήμερα, αφού πρώτα πιάσει τα κακώς κείμενα του χθεσινού αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα