Ενοχλημένος με τη Ρεάλ ο Βινίσιους, σκέφτηκε να αρνηθεί να παίξει κόντρα στη Βαλένθια

από AllAboutARIS

«Εμφύλιο» στη Ρεάλ Μαδρίτης με πρωταγωνιστή τον Βινίσιους φέρνει στο προσκήνιο το «Athletic». Αφορμή για την… φλόγα που άναψε στάθηκε μια ανάρτηση στο Instagram που δημοσίευσε πρόσφατα ο λογαριασμός των Μαδριλένων, η οποία έδειχνε τον Βραζιλιάνο να φιλάει το σήμα της Βασίλισσας.

Από κάτω ωστόσο υπήρχε ένα στίκερ που απεικόνιζε τα πέντε στάδια της εξέλιξης από πίθηκο σε άνθρωπο που συνοδεύτηκε από τα λόγια «Vini – Vici», το όνομα ενός χορευτικού γκρουπ από το Ισραήλ που χρησιμοποιεί το εν λόγω στίκερ.

Αν και η ανάρτηση διαγράφηκε μόλις 45 λεπτά μετά τη δημοσίευσή της, πηγές από το περιβάλλον του παίκτη αποκαλύπτουν πως ο Βινίσιους ήταν έξαλλος με το περιστατικό και φευγαλέα σκέφτηκε να αρνηθεί να αγωνιστεί κόντρα στη Βαλένθια, αγώνα στον οποίο τελικά υπήρξε καταλυτικός σκοράροντας και τα δυο γκολ στην ισοπαλία των Μερένγκες (2-2).

Η ενόχληση του Βινίσιους και οι ανακοινώσεις κατά του ρατσισμού
Από την πλευρά της η Ρεάλ αρνήθηκε αυτές τις πληροφορίες, όμως από το περιβάλλον του Βραζιλιάνου επιμένουν και μάλιστα προσθέτουν πως ο Βίνι παραμένει ενοχλημένος από τη μετριοπαθή στάση των Μαδριλένων απέναντι στις διαρκείς ρατσιστικές συμπεριφορές που δέχεται από οπαδούς αντίπαλων ομάδων.

Ίσως μάλιστα η δυσαρέσκεια του 23χρονου επιθετικού να πυροδότησε και την πρόσφατη ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κατήγγειλε στην Εισαγγελία ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος του ποδοσφαιριστή της από οπαδούς των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο στους αγώνες του Champions League.

Πρώτος ωστόσο είχε αντιδράσει ο Βινίσιους που κάλεσε την UEFA να τιμωρήσει τους δράστες για την επίθεση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στον οποίο δεν είχε καν συμμετοχή, ενώ λίγες ώρες αργότερα θέση πήρε και η Ομοσπονδία της Βραζιλίας με επίσημη ανακοίνωση.

Το σχετικό άρθρο καταλήγει πως το θέμα έφτασε μέχρι τον CEO των Μαδριλένων, ο οποίος διαβεβαίωσε τον Βραζιλιάνο πως θα διεξαχθεί εσωτερική έρευνα ώστε να αποτραπούν τέτοια λάθη στο μέλλον.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα