Εντός έδρας διασυρμός (0-3) για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

από AllAboutARIS

Πριν λίγες μέρες η ομάδα του Τεν Χαγκ νίκησε με πολύ καλή εμφάνιση την Τσέλσι, όμως για τη 16η αγωνιστική της Premier League γνώρισε μια – ακόμα – ταπεινωτική εντός έδρας ήττα. Η φοβερή Μπόρνμουθ του Ιραόλα κλείδωσε τους παίκτες του Τεν Χαγκ και πέρασε με το επιβλητικό 3-0 από το Όλντ Τράφορντ, πανηγυρίζοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη της κόντρα στους Κόκκινους Διαβόλους που αναζητούν επειγόντως συνέπεια.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο άρχισε το ματς για τους γηπεδούχους, που μόλις στο 5′ είδαν την ομάδα από τη Νότια ακτή να εκμεταλλεύεται στο έπακρο το μεγάλο κενό στην αριστερή πλευρά της άμυνάς τους. Ο Κουκ γύρισε την μπάλα και ο Σολάνκι από κοντά έκανε το 1-0.

Αντίθετα, η ομάδα του Ιραόλα έβγαινε εξαιρετικά στον χώρο και ήταν αυτή που γινόταν πιο επικίνδυνη. Θα μπορούσε μάλιστα να πετύχει κι άλλο γκολ στο πρώτο 45λεπτο αλλά το τέρμα του Τάβερνιερ στο 24′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ ενώ στο 39′ το εξαιρετικό σουτ του Σολάνκι μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Ονάνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση επί της ουσίας δεν άλλαξε, ακόμα κι αν τα Κεράσια οπισθοχώρησαν σχετικά. Η Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε να γίνει πραγματικά επικίνδυνη, σπατάλησε την καλύτερη στιγμή της με τον Νταλότ στο 67′ και το… πλήρωσε. Ένα λεπτό μετά, ο Μπίλινγκ με κεφαλιά νίκησε τον Ονάνα και το ίδιο ακριβώς συνέβη στο 75′ με τον Σένεσι να κάνει το 3-0 εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών των γηπεδούχων. Η κατάσταση θα μπορούσε να γίνει χειρότερη, όμως το γκολ του Ουαταρά στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε από το VAR. H… τεσσάρα αποφεύθχηκε, το ίδιο όμως δεν ισχύει και για το βαρύ κλίμα που θα καλύψει ξανά το Κάρινγκτον.

 

Προτεινόμενα Άρθρα