Επέστρεψε ο Ασλανίδης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Κυριάκος Ασλανίδης δεν πρόλαβε να κάτσει παραπάνω από τρεις μήνες στον Ολυμπιακό Βόλου, χωρίς μάλιστα να καταγράψει ούτε λεπτό συμμετοχής.

Το μπέρδεμα με τα χαρτιά του νεαρού στόπερ είχε ως αποτέλεσμα να μην εκδοθεί το δελτίο του και έτσι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τον Ιανουάριο στους Βολιώτες, όπου η παρουσία του στις προπονήσεις δεν ήταν τόσο ενεργή εξαιτίας της όλης κατάστασης.

Ο παίκτης ήταν σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΑΡΗ το τελευταίο διάστημα και μετά το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα -το παρακολούθησε από κοντά- πάρθηκε η απόφαση να αφήσει τον Βόλο και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας από την προηγούμενη εβδομάδα.

Στον ΑΡΗ μάλιστα “ψάχτηκαν” για τη διαθεσιμότητά του εν όψει Κυπέλλου αλλά δεν βρέθηκε άκρη. Έτσι ο Ασλανίδης θα προπονείται στο Ρύσιο σίγουρα μέχρι τον Ιανουάριο και μετά φανεί εάν θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός ή αν θα παραμείνει. Ένα ενδεχόμενο που δεν είναι καθόλου απίθανο με δεδομένο ότι ο Άκης Μάντζιος πιστεύει στον νεαρό κεντρικό αμυντικό, αλλά είναι δεδομένη και η ανάγκη για αγωνιστικά λεπτά στη φάση που βρίσκεται…

 

Προτεινόμενα Άρθρα