Ζιρού: «Έχω μεγαλύτερο κίνητρο από ποτέ να κερδίσω το Champions League»

από AllAboutARIS

Έναν πολύ μεγάλο ημιτελικό έχει μπροστά της η Μίλαν, που αντιμετωπίζει τη γειτόνισσα Ίντερ (10/5) για μία θέση στον τελικό του Champions League.
Ο Ολιβιέ Ζιρού μίλησε για το ματς αυτό, τονίζοντας ότι έχει μεγάλο κίνητρο για να κατακτήσει την κούπα με τη Μίλαν, αν και στόχος είναι πρώτα από όλα η πρόκριση στον τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Σε ένα παιχνίδι σαν αυτό χρειαζόμαστε όλους στο 110%. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Αλλά πρέπει να είμαστε όλοι στο 110%, προσπαθώ να είμαι πάντα θετικός και να ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου. Τίποτα δεν περιορίζει τη συγκέντρωσή μου, είμαι άνθρωπος που επικεντρώνεται στα πράγματα που πρέπει να κάνω στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου.
Έχω μεγαλύτερο κίνητρο από ποτέ να κερδίσω το Champions League, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να το κερδίσω ξανά. Η Μίλαν είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος. Πέρυσι δεν μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό που κάνουμε με αυτήν την ομάδα, με τον προπονητή και το επιτελείο του. Θα ήμουν πολύ περήφανος να φτάσουμε στον τελικό. Θα ήταν φανταστικό και νομίζω ότι οι οπαδοί το αξίζουν»

Προτεινόμενα Άρθρα