Η συνέχεια των πλέι οφ… αλλιώς!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Λίγα 24ωρα χωρίζουν τον ΑΡΗ από την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων και τη συνέχιση των πλέι οφ. Οχι όμως ακριβώς όπως τα ξεκίνησε.

Το ντέρμπι της Τούμπας διαφέρει αρκετά με το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία… Είναι το ένα από τα μόλις δύο ματς αυτής της εξτρά διαδικασίας του πρωταθλήματος, στα οποία οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να παίξουν πολύ διαφορετικά απ’ ό,τι στα ντέρμπι που έχουν έως το φινάλε της σεζόν.

Ο Άκης Μάντζιος γνωρίζει ότι η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί πολύ πιο επιθετική και κυρίως να πάρει τον πρώτο ρόλο μέσα στο παιχνίδι. Να κρατήσει μπάλα και να διασπάσει την άμυνα μίας Λαμίας που δύσκολα θα δώσει πολλούς χώρους για να επιτεθεί.

Είναι από τις λίγες φορές που ο ΑΡΗΣ θα κληθεί να το πράξει αυτό στη διαδικασία των πλέι οφ. Κομμάτια του παιχνιδιού πάνω στα οποία έγινε δουλειά κατά την περίοδο της διακοπής και θα ακολουθήσει ακόμη πιο στοχευμένη όσο πλησιάζει η αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής (31/03).

Ο ΑΡΗΣ άλλωστε έχει μεγάλο κίνητρο για τους βαθμούς, συν ότι θα παίξει μπροστά στον κόσμο του. Ολα αυτά μαζί δημιουργούν ένα συγκεκριμένο πακέτο απαιτήσεων για το ματς και πιθανό να επηρεάσουν τα πλάνα του Μάντζιου όσον αφορά την ενδεκάδα, στα οποία θα, εισέλθει σταδιακά από αύριο.

Προτεινόμενα Άρθρα