Καλό μήνα, με το πρώτο βήμα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ποδαρικό με το δεξί θέλει να κάνει ο ΑΡΗΣ στον Δεκέμβριο, δίνοντας σήμερα το πρώτο του παιχνίδι για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Λίγα 24ωρα μετά το ντέρμπι της Τούμπας, οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται τον ΟΦΗ στις 17:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, CS2) για την 6η φάση του θεσμού, στον οποίο έχουν υψηλές βλέψεις για ακόμη μία σεζόν.

Τα παιχνίδια σε αυτή τη φάση είναι διπλά και ο ΑΡΗΣ θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης απο΄σήμερα, ώστε να πάει με το πάνω χέρι στο Ηράκλειο στις 23 Δεκεμβρίου.

Με βλέψεις πρόκρισης ήρθε από χθες στη Θεσσαλονίκη και ο ΟΦΗ, μαζί με τη φόρμα που ¨κουβαλάει” από τα τελευταία παιχνίδια.

Το σημερινό παιχνίδι θα είναι το δεύτερο των δύο ομάδων για φέτος, μετά τη “λευκή” ισοπαλία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

ΑΡΗΣ: Απουσίες, επιλογές και… αναγκαστικές

Εναν ελαφρώς διαφοροποιημένο ΑΡΗ ετοιμάζει ο Άκης Μάντζιος για το σημερινό παιχνίδι, όπως φαίνεται και από την αποστολή που ανακοίνωσε χθες.

Ο Κουέστα έμεινε αναγκαστικά εκτός, όπως επίσης και οι Δεληζήσης-Σάκιτς αφού στην αποστολή έπρεπε να συμπεριληφθούν δύο παίκτες (Μαρμαρίδης, Σαλιάρης).

Η αποστολή του ΑΡΗ: Denis Cesar De Matos, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Lucas Sasha, Brabec, Fabiano Leismann, Mancini, Ndiaye, Jeggo, Matilla, Benalouane, Sundgren, Ganea, Lumor Agbenyenu, Μάνος, Μαρμαρίδης, Σαλιάρης.

ΟΦΗ: Με τραυματισμούς και covid στη Θεσσαλονίκη

Τα προβλήματα δεν λείπουν όλο αυτό το διάστημα για τον Νίκο Νιόπλια. Νέιρα, Γουές και Ντουρμισάι είναι off το τελευταίο διάστημα, απουσίες στις οποίες ήρθε να προστεθεί το κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στα προχθεσινά τεστ.

Πασαλίδης, Επασί και Φαν Ντάινεν έμειναν στο Ηράκλειο.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ναμπί, Γιαννούλης, Στάικος, Καστάινος, Ντε Γκουζμάν, Γκαγέγκος, Καμάου, Τσιλιανίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιάννου, Λάμπρου, Αποστολάκης.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

6η φάση Κυπέλλου Ελλάδος, 1ος αγώνας

ΑΡΗΣ-ΟΦΗ

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

17:00, Cosmote Sport 2

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί:  Κούλα Χασάν (Ξάνθης),  Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

4ος: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος(Αρκαδίας)

Βοηθός VAR: Τρύφων Πετρόπουλος(Αρκαδίας)

Προτεινόμενα Άρθρα