ΚΕΔ: “Οι αξιωματούχοι διαιτησίας επιλέγονται από την αλλοδαπή ομοσπονδία”

από AllAboutARIS

Ανακοίνωση εξέδωσε η Κεντρική Επιτροπή Ομοσπονδίας, η οποία αναφέρει πως ζήτησε την συνδρομή ξένων ομοσπονδιών για τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΑΡΗΣ- ΠΑΟΚ, με τη Δανία και τη Σλοβακία να είναι οι μόνες που απάντησαν θετικά.

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ αναφέρει πως οι αξιωματούχοι διαιτησίας επιλέχθηκαν από τις δύο ξένες ομοσπονδίες και ο Φρόιντφελντ με τη σειρά του όρισε τους διαιτητές που οι ομοσπονδίες της Δανίας και της Σλοβακίας επέλεξαν.

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ:
“Σχετικά με τις αναφορές για τον ορισμό των αξιωματούχων διαιτησίας του αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας διευκρινίζονται τα εξής.

1.Η ΚΕΔ σε κάθε αγωνιστική που πρόκειται να οριστούν ξένοι αξιωματούχοι διαιτησίας ζητά τη συνδρομή πολλών ξένων ομοσπονδιών και το ίδιο έπραξε και για τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL1, Άρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

2.Θετικά απάντησαν μόνο οι ομοσπονδίες Δανίας και Σλοβακίας.

3.Οι αξιωματούχοι διαιτησίας επιλέγονται από την αλλοδαπή ομοσπονδία και όχι από την ΚΕΔ.

4.Ο αρχιδιαιτητής κ. Φρόιντφελντ λαμβάνοντας τις δύο θετικές απαντήσεις όρισε αντίστοιχα τους διαιτητές που οι ομοσπονδίες της Δανίας και της Σλοβακίας επέλεξαν”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα