Λίβερπουλ – Μπράιτον 2-1: Ανατροπή κορυφής για τους “reds” που περιμένουν το ντέρμπι του Έτιχαντ

από AllAboutARIS

Η Λίβερπουλ επέστρεψε στις νίκες στην Premier League και συνεχίζει δυναμικά στη μάχη του τίτλου. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε 2-1 της Μπράιτον με ανατροπή στο Άνφιλντ και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο βαθμολογικό σακούλι της.

Οι γλάροι σόκαραν το Άνφιλντ, καθώς πέτυχαν γκολ με τον Ντάνι Γουέλμπεκ μόλις στο δεύτερο λεπτό. Αυτό δεν πτόησε τους γηπεδούχους που πήραν την μπάλα στα πόδια τους και επέβαλαν το παιχνίδι τους, ψάχνοντας την ανατροπή. Ο Σαλάχ έχασε την πρώτη καλή στιγμή στο 9′ με την προσπάθειά του να περνάει άουτ, αλλά στο 27′ ήρθε το πολύτιμο γκολ της ισοφάρισης με τον Ντίας.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ συνέχισαν να πιέζουν τα καρέ του Βερμπρούγκεν και είχαν ευκαιρίες για να το κάνουν με τους Μακάλιστερ (54′), Σομποζλάι και Νούνιεζ (64′). Δύο λεπτά μετά όμως ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρήκε το γκολ που έψαχνε η Λίβερπουλ και έκανε ο 2-1.

Μετά την ανατροπή της Λίβερπουλ, η Μπράιτον πήρε την μπαλα στα πόδια της και προσπάθησε να πάρει κάτι από το ματς. Οι παίκτες του Ντε Τσέρμπι είχαν κάποιες τελικές, όμως ο Σαλάχ είχε τη σημαντικότερη στιγμή στο φινάλε με τον Σαλάχ, καθώς ο Βερμπρούγκεν του στέρησε το γκολ με απίθανη επέμβαση.

Με αυτό το τρίποντο η Λίβερπουλ ανέβηκε στους 67 βαθμούς και η Μπράιτον είναι ένατη με 42 βαθμούς.

Προτεινόμενα Άρθρα