Λαπόρτα: «O Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα»

από AllAboutARIS

Επίσημο! Ο Ζοάν Λαπόρτα ανακοίνωσε μέσω της συνέντευξης Τύπου της Μπαρτσελόνα πως ο Τσάβι θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της καταλανικής ομάδας!
Με τη σειρά του ο 44χρονος τεχνικός μοιράστηκε τις σκέψεις του και τόνισε πως πήρε την καλύτερη απόφαση αυτή τη στιγμή.
Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Λαπόρτα:
«Καλημέρα σε όλους. Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι θα συνεχίσει να είναι προπονητής της Μπαρτσελόνα. Έκανε κάποιες δηλώσεις στις οποίες ανέφερε ότι θα φύγει, αλλά χθες μου μετέφερε το όραμά του για το πρότζεκτ που έχει για την ομάδα.
Η φιλοδοξία είναι να συνεχίσει να κερδίζει και να είναι πιο ανταγωνιστικός. Οι αλλαγές θα γίνουν για να βελτιωθεί η ομάδα. Από χθες που έγινε η συνάντηση συμφωνήσαμε ότι είναι καλά νέα. Η σταθερότητα είναι το κύριο συστατικό για να πετύχει το πρότζεκτ. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία σε αυτό. Όταν αναλύουμε τις καταστάσεις, ξέρουμε πάντα ο προπονητής μας θέλει το καλύτερο για την Μπάρτσα.
Είναι υπέροχα νέα ότι συνεχίζει ο Τσάβι. Η ομάδα που έχουμε η οποία συμπεριλαμβάνει αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, χρειάζεται αυτή την σταθερότητα. Ο Τσάβι είναι σημείο αναφοράς για τους νέους και μπορούμε να το ελέγξουμε. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα. Στο διοικητικό συμβούλιο στήριξαν ομόφωνα αυτή την απόφαση.
Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου πάντα καθοδηγούνταν καλά από τον Ράφα Γιούστε, ο οποίος είχε πάντα στο μυαλό του ότι έπρεπε να συνεχίσει με τον Τσάβι. Έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του διοικητικού συμβουλίου, της αθλητικής επιτροπής και των οπαδών της Μπαρτσελόνα.
Σήμερα είναι καλά νέα γιατί εμείς διατηρούμε τη σταθερότητα ενός έργου που πιστεύουμε ότι θα είναι ακόμα πιο επιτυχημένο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι η καλύτερη απόφαση και δίνει σταθερότητα στην Μπαρτσελόνα και σε αυτό το πρότζεκτ, το οποίο αξίζει τον κόπο να έχουμε την ποιότητα και τη γνώση του Τσάβι».

Προτεινόμενα Άρθρα