Λόρεν Μορόν: «Βρήκα ξανά το χαμόγελό μου στον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Συνέντευξη στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή «El Pelotazo», στο Canal Sur Radio, παραχώρησε ο Λόρεν Μορόν. Ο Ισπανός επιθετικός αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από την Μπέτις, αποκάλυψε μάλιστα πως χρειάστηκε να επισκεφθεί ψυχολόγους επειδή δεν έπαιζε, ενώ παραδέχθηκε ότι στον ΑΡΗ βρήκε ξανά το χαμόγελό του.

Αρχικά σχολίασε: «Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στη Ρεάλ Μπέτις μια μέρα. Δεν με νοιάζει αν θα επιστρέψω ακόμα και ως φροντιστής. Έφυγα χωρίς να μπορώ να είμαι στα καλύτερά μου και θα ήθελα πολύ να επιστρέψω για να βοηθήσω τον σύλλογο».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό στη Ρεάλ Μπέτις, παρόλο που δεν είχα την εμπιστοσύνη του προπονητή. Δεν ξέρω αν έπρεπε να φύγω από εκεί νωρίτερα, αλλά ήμουν εκεί που ήθελα».

«Πήγα σε επαγγελματίες γιατί ψυχικά δεν πέρασα καλά»

Ο Λόρεν Μόρον έχει κάνει μία εντυπωσιακή εκκίνηση στη σεζόν με τον ΑΡΗ και σχολίασε επί τούτου: «Μόλις ξεκίνησε η σεζόν, αλλά ναι, ανακτώ τα συναισθήματά μου. Πάει πολύς καιρός που είχα τόσα λεπτά και τόση συνέπεια με το γκολ. Τα συναισθήματα είναι πολύ καλά και ανακτώ τον ενθουσιασμό μου για το ποδόσφαιρο. Νόμιζα ότι θα μου κόστιζε περισσότερο, το ότι πέρασα σχεδόν δύο χρόνια χωρίς να παίξω».

Και αποκάλυψε: «Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν θετικά και σε κάνουν να χάσεις λίγο τον ενθουσιασμό σου για ποδόσφαιρο. Δεν το έχασα ποτέ τελείως, αλλά είναι αλήθεια ότι ήταν μια εποχή που έκανες πολλές ερωτήσεις στον εαυτό σου και ψυχολογικά αυτό φαίνεται. Πήγα σε επαγγελματίες εκείνη την εποχή και δεν πέρασα καλά».

Για τους δανεισμούς σε Εσπανιόλ και Λας Πάλμας είπε: «Δεν μετανιώνω. Είναι όλες εμπειρίες και αθροίζονται. Είναι αλήθεια ότι πριν φύγω για την Εσπανιόλ θα μπορούσα να είχα αντέξει λίγο περισσότερο στην Μπέτις, αλλά τελικά έρχονται πολλά πράγματα μαζί. Με υποδέχτηκαν υπέροχα εκεί και λειτούργησε ως καλή εμπειρία. Στη Λας Πάλμας, το ίδιο. Έζησα την εμπειρία μιας ανόδου, αλλά δεν ήμουν καλά ενσωματωμένος στην ομάδα και δεν κατάφερα ποτέ να προσαρμοστώ.

Έδωσα τον καλύτερο αυτό μου στην Μπέτις, όχι μόνο στους αγώνες αλλά και στις προπονήσεις και σε καθημερινή βάση. Ήταν δύσκολη κατάσταση, γιατί ο προπονητής δεν με υπολόγιζε».

Για τον προπονητή του στην Μπέτις, Μανουέλ Πελεγκρίνι ανέφερε: «Μίλησα με τον Πελεγκρίνι. Αν και δεν υπολόγιζε σε μένα, μιλούσαμε συχνά. Με ενθάρρυνε, έβλεπε ότι προπονούμουν καλά. Μου υποσχέθηκε ότι τελικά θα ερχόταν η ευκαιρία μου, την είχα στο Σούπερ Καπ κόντρα στην Μπαρτσελόνα και το εκμεταλλεύτηκα. Έβαλε ένα υπέροχο γκολ που το πανηγύρισα με λυγμούς. Μου είπε πράγματα που έπρεπε να βελτιώσω και τα έκανα. Κάθε προπονητής έχει τα γούστα και τις απόψεις του. Δεν του άρεσα σαν παίκτης, αλλά δεν πειράζει. Δούλεψα χωρίς κανένα πρόβλημα και του είπα ότι όταν με χρειαζόταν θα ήμουν έτοιμος. Η σχέση μου μαζί του ήταν πάντα πολύ καλή».

Καταλήγοντας, ο Μορόν, επανέλαβε ότι θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Μπέτις, αν και στο μεταξύ, δημιούργησε τη μικρή του αποικία της Μπέτις στη Θεσσαλονίκη: «Θα τους φέρω όλους. Ρουμπέν Πάρντο, Μαρτίν Μοντόγια…».

Προτεινόμενα Άρθρα