Μεγάλος “πονοκέφαλος” για Μάντζιο εν όψει Ολυμπιακού

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το επταήμερο που ξεκίνησε χθες είναι αρκετά γεμάτο για τον ΑΡΗ και έχει ακόμη δύο παιχνίδια ως την Κυριακή (28/04), με το επόμενο σε μόλις δύο μέρες.

Από σήμερα η ομάδα μπαίνει στους ρυθμούς της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ. Μία διαδικασία με ελάχιστον χρόνο και αρκετά προβλήματα που υπάρχουν για την ώρα.

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στους τιμωρημένους Ανσαριφάρντ και Βερστράτε μετά τις κάρτες που συμπλήρωσαν χθες. Την ίδια στιγμή μέχρι χθες ήταν εκτός οι τραυματίες Φεράρι, Βέλεθ, ο κλινήρης Σουλεϊμάνοφ και ο Φαμπιάνο που ναι μεν κάθισε στον πάγκο αλλά όντας ανέτοιμος.

Με δεδομένο ότι υπάρχουν δύο στάνταρ απώλειες, ο προπονητής του ΑΡΗ περιμένει τα νεότερα σήμερα από τους υπόλοιπους. Από τη στιγμή πάντως που μιλάμε για παίκτες οι οποίοι είναι εκτός προπονήσεων 7-10 μέρες περίπου, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Εκτός και αν μπουν από σήμερα στο πρόγραμμα της ομάδας.

Μία σίγουρη επιστροφή πάντως είναι αυτή του Οντουμπάζιο που χθες πήρε σκόπιμα ανάσες, ενώ μένει να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει κάτι σοβαρό με τους Νταρίντα, Μορόν και Ρόουζ που χθες αγωνίστηκα με προβλήματα στο δεύτερο μέρος ώσπου να γίνουν αλλαγή.

Προτεινόμενα Άρθρα