Με το μάτι να… γυαλίζει

από Γιάννης Παντελίδης

Βάζοντας σε μία… σειρά τους πρωταγωνιστές της νίκης του ΑΡΗ στο γήπεδο της Τούμπας, δε γίνεται να μη σταθεί κανείς στην αγωνιστική παρουσία του Κίκε Σαβέριο. Μιλάμε για μια τελείως value for money μεταγραφή, που έγινε με την λογική του «άμα πιάσει, έπιασε», αφού το κόστος ήταν μικρός.

Ο γεννημένος στην Ιταλία και μεγαλωμένος στην Ισπανία, μεσοεπιθετικός από το Εκουαδόρ, έχει εξελιχθεί ως η πλέον βασική επιλογή για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Κι όχι άδικα. Χτυπημένος από σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα του, πέρασε ένα δύσκολο τρίμηνο στην αρχή της σεζόν μένοντας επίσης εκτός. Επέστρεψε κι απ’ ότι φαίνεται για τα καλά.

Τα παραπάνω τα γνωρίζετε όμως. Ο Σαβέριο ήταν εκ των πρωταγωνιστών επιθετικά. Εκπληκτική ενέργεια και ασίστ στον Μορόν, ακόμη πιο εντυπωσιακή, αλλά με κακό τελείωμα προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο. Τρεξίματα στην επίθεση και βοήθειες στην άμυνα.

Να θυμίσουμε λοιπόν ότι ο 25χρονος εξτρέμ ήταν το σημείο αναφοράς και στη νίκη του ΑΡΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος. Γκολάρα και ασίστ πάρε-βάλε στον Σουλεϊμάνοφ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα