Μπάγερν: Κοντά σε συμφωνία με τον Ζιντάν!

από AllAboutARIS

Έτοιμη να αλλάξει σελίδα και να μπει σε μια νέα εποχή με τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της είναι η Μπάγερν! Σύμφωνα με τους Ισπανούς, οι Βαυαροί βρίσκονται μια ανάσα από τη συμφωνία με τον Γάλλο τεχνικό!

Η Mundo Deportivo αποκαλύπτει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία και προσπαθούν να λύσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για να «κλειδώσουν» το μεγάλο deal. Πρόκειται για μια περίπτωση την οποία η Μπάγερν την προσπαθεί εδώ και αρκετό καιρό, έχοντας επικοινωνήσει πριν από μερικές εβδομάδες με τον «Ζιζού».

Ο Ζιντάν φέρεται να έχει ζητήσει εγγυήσεις από τη διοίκηση της Μπάγερν, με την ενίσχυση στα μετόπισθεν να κρίνεται απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να υπογράψει. Θεωρείται δεδομένο ωστόσο ότι η Μπάγερν θα βγει στην αγορά και θα αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά με τον Ρόναλντ Αραούχο της Μπαρτσελόνα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Ο Ζιντάν κυκλοφορεί ελεύθερος τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς από το καλοκαίρι του 2021, όταν αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έχει προπονήσει άλλη ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα