Μπάγερν: Ο Χένες αποκάλυψε το ακριβές ποσό που έδωσαν οι Βαυαροί για τον Κέιν

από AllAboutARIS

Ο Χάρι Κέιν έκανε το περασμένο καλοκαίρι το μεγάλο βήμα στην καριέρα του αφήνοντας την Premier League και την Τότεναμ για να αποδεχτεί την πρόκληση της Μπάγερν, με τον κάπτεν της εθνικής Αγγλίας να μετράει ήδη 9 γκολ σε 10 συμμετοχές του με τους Βαυαρούς.

Τα νούμερα αυτά έρχονται να δικαιώσουν με το καλημέρα την απόφαση των πρωταθλητών Γερμανίας να επενδύσουν πάνω του για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της Μπάγερν, με τον Ούλι Χένες να παραχωρεί συνέντευξη στο γερμανικό μέσο “BR24” και να αποκαλύπτει το ποσό που δόθηκε για την απόκτησή του.

“Πληρώσαμε μόνο 95 εκατομμύρια ευρώ για να υπογράψουμε τον Κέιν”, τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Μπάγερν, ενώ για την αντικατάσταση του Νάγκελσμαν από τον Τούχελ λίγο πριν το φινάλε της περασμένης σεζόν, είπε:

“Δεν ήμουν εγώ που αντικατέστησα τον προπονητή, ο σύλλογος αντικατέστησε τον προπονητή, που δεν ήταν απαραίτητα σοφή κίνηση.

Μεγάλο λάθος ήταν και η πρόσληψη του Όλιβερ Καν ως CEO του συλλόγου. Όταν συνειδητοποίησα πως δεν μπορούσε να υπηρετήσει αυτό το ρόλο, τον άλλαξα με τον Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα