Ναζλίδης: “Ο Μάντζιος θα… συμμαζέψει την κατάσταση στον ΑΡΗ”

από AllAboutARIS

Αισιόδοξος για τη συνέχεια του ΑΡΗ με τον Άκη Μάντζιο στο “τιμόνι” του εμφανίστηκε ο Θωμάς Ναζλίδης.

Ο πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας μίλησε στην ΕΡΤ3 και στην εκπομπή “Ο Κόσμος των Σπορ”, σχολιάζοντας την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναφερόμενος στην αλλαγή προπονητή τόνισε ότι: “Μεγάλο ρόλο έπαιξε η αλλαγή του προπονητή. Ο Μάντζιος πιστεύω ότι θα φέρει αλλαγές και θα συμμαζέψει την ομάδα σε πολλούς τομείς. Τον γνωρίζω από τη συνεργασία μας, ήμασταν μαζί στον ΑΡΗ, είναι ένας προπονητής που θα αλλάξει την εικόνα του Άρη προς το καλύτερο”.

Για το ντέρμπι της Τούμπας: “Τα ΠΑΟΚ -ΑΡΗΣ είναι διαφορετικά παιχνίδια πάντα. Δεν παίζει ρόλο σε ποια κατάσταση είναι οι ομάδες, πόσο μάλλον τώρα που είμαστε στο ξεκίνημα της περιόδου. Οι ομάδες είναι μετά από διακοπή, έχουν νέους παίκτες. Δεν γνωρίζουμε ποιοι και πόσοι νέοι θα παίξουν, ο Άρης έχει νέο προπονητή και περιμένω διαφορετικά πράγματα”.

Τέλος αναφερόμενος στο θέμα των διαιτητών είπε: “Είμαι υπέρ των Ελλήνων σε όλους τους τομείς. Το θέμα δεν είναι εάν είναι καλός κάποιος, αλλά το πρόβλημα ξεκινάει από πιο… πάνω, από τις πιέσεις που δέχονται. Λάθη κάνουν και οι ξένοι και οι Έλληνες”>

Προτεινόμενα Άρθρα