Ντάτκοβιτς: “Περιμένω τις συζητήσεις με τον ΑΡΗ”

από AllAboutARIS

Ο Τόνι Ντάτκοβιτς μίλησε σε ισπανικό Μέσο για την προοπτική συνέχισης της συνεργασίας του με την Καρταχένα.

Ο Κροάτης, ως γνωστόν, είναι δανεικός από τον ΑΡΗ και μετά την γεμάτη χρονιά στην Segunda Division, νιώθει την επιθυμία να συνεχίσει στην Καρταχένα. Για να γίνει ωστόσο αυτό, πρέπει να γίνουν συζητήσεις ανάμεσα στους Ισπανούς και τον ΑΡΗ, κάτι για το οποίο αναμένει και ο Ντάτκοβιτς όπως δήλωσε στην συνέντευξη.

Ο Ντάτκοβιτς δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του στην Ισπανία και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει εκεί, κάνοντας πρώτα όπως είπε “ήρεμες” διακοπές.

Η efestista.es φιλοξένησε τις δηλώσεις του Κροάτη: ” Από την πλευρά μου, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος στην Καρταχένα, όπως και η οικογένειά μου. Είμαι χαρούμενος με το κλαμπ, έχω μιλήσει μαζί τους, αν μείνω εδώ θα είμαι πολύ χαρούμενος, νιώθω σαν στο σπίτι μου.

Προς το παρόν είμαι παίκτης του ΑΡΗ, έχω συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια. Η Καρταχένα πρέπει να μιλήσει μαζί τους και να λύσει τα πράγματα, από την πλευρά μου, μπορώ μόνο να πω ότι αν μείνω, θα είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι αισιόδοξος. Αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λυθούν, ελπίζω ότι όλα θα επιλυθούν σύντομα, ώστε να μπορώ να κάνω ήμερες διακοπές.”

Προτεινόμενα Άρθρα