Ντέρμπι διπλού στόχου για τον ΑΡΗ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” επιστρέφει ο ΑΡΗΣ μετά από δύο εβδομάδες, για το δεύτερο παιχνίδι του με την ΑΕΚ στη διαδικασία των πλέι οφ (19:30, Novibet AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr, NS).

Οι δύο ομάδες κοντράρονται για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ, έχοντας διαφορετικά κίνητρα.

Ο γηπεδούχους ΑΡΗΣ αναζητάει μία εμφάνιση αντίδρασης μετά την κακή εικόνα της Νέας Φιλαδέλφειας, μαζί φυσικά με μία νίκη που θα βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλει να διατηρηθεί εκεί με ακόμη μία νίκη, ισχυροποιώντας τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΑΡΗΣ: Με Φαμπιάνο και… Κάρλσον – Τρεις σημαντικές απουσίες

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Άκης Μάντζιος είχε σημεία αναφοράς και κυρίως τον Σουηδό εξτρέμ, ο οποίος επιστρέφει μετά από τέσσερις μήνες και αφού είχε τεθεί εκτός πλάνων.

Ο Φαμπιάνο προπονείται με την ομάδα τις τελευταίες δύο μέρες αλλά δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα ξεκινήσει κιόλας. Από την άλλη οι Φεράρι-Βέλεθ παραμένουν τραυματίες. Ο Σουλεϊμάνοφ είναι πάλι εκτός με ίωση ενώ δεν υπολογίζονται οι Πάρντο, Ρουπ και Ντουκουρέ.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Manu Garcia, Moberg Karlsson, Saverio, Zamora, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Δεληζήσης.

Προτεινόμενα Άρθρα