Νταρίντα: “Δεν είναι μόνο τα λάθη διότι δεν σκοράρουμε όπως πρέπει”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ανεπίτρεπτος είναι ο τρόπος που ο ΑΡΗΣ έχασε τη νίκη κόντρα στη Λαμία σύμφωνα με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα, ο οποίος μίλησε στο συνδρομητικό για το 2-2 με τους Φθιωτούς.

“Είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Έπρεπε να κερδίσουμε… Είναι κάτι από το οποίο πρέπει να πάρουμε ένα μάθημα. Είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας και στις καθυστερήσεις δώσαμε δικαιώματα. Δεν επιτρέπεται να χάνουμε βαθμούς με αυτόν τον τρόπο”, δήλωσε αρχικά ο Τσέχος άσσος και δημιουργός του 2-1 με τον Μορόν.

Τα λάθη είναι η μία πλευρά της… αυτοκτονίας του ΑΡΗ κόντρα στη Λαμία. Για τον Νταρίντα όμως υπάρχει και το θέμα στο σκοράρισμα. “Κάποια λάθη μας κόστισαν, ναι… Πρέπει όμως να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά αλλά δεν κάναμε ένα τρίτο γκολ”.

Πλέον ο ΑΡΗΣ πάει στις γιορτές με πίεση, που τον αναγκάζει να ψάξει ακόμα περισσότερους βαθμούς μέσα στον Ιανουάριο. “Μας βάζει σε πίεση αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να πάρουμε επιπλέον πόντους στα δύσκολα παιχνίδια μετά τις γιορτές, ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. 

Προτεινόμενα Άρθρα