Αυτοί που γύρισαν δίνουν το σύνθημα!

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ετοιμάζεται για τον αγώνα στα Γιάννενα αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει φυσικά και εκείνος στο Αγρίνιο για το Κύπελλο, μαζί με την μεγάλη ευκαιρία που του προσφέρει.

Η πρόκριση επί της ΑΕΚ και η τελευταία χρονικά επί της Νίκης Βόλου φέρνει τους “κιτρινόμαυρους” μπροστά σε μία μεγάλη και ιστορική ευκαιρία, την οποία σίγουρα αντιλαμβάνονται σε μεγάλο βαθμό οι “παλιοί” της ομάδας.

Σε αυτή την κατηγορία δεν συμπεριλαμβάνονται μόνο παίκτες όπως ο Χουλιάν Κουέστα που φέτος συμπληρώνει έξι χρόνια στον ΑΡΗ, με δύο ανανεώσεις που σίγουρα λένε πολλά. Υπάρχουν παίκτες όπως οι Ρόουζ, Φετφατζίδης και Βέλεθ. Παίκτες που ήρθαν φέτος επειδή το ήθελαν, γνωρίζοντας τις συνθήκες που θα συναντήσουν και την ασφάλεια της οποίας έτυχαν κατά την πρώτη θητεία τους και η οποία διαπιστώσαν ότι παραμένει στις τάξεις της ομάδας. Συν το γεγονός ότι θεωρούν πως ο καθένας άφησε κάτι στη μέση μετά την πρώτη τους θητεία στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Κάτι που για αυτούς φέτος είναι το Κύπελλο.

Οι παραπάνω παίκτες, μαζί με τους Δεληζήση και Φαμπιάνο μίλησαν τις τελευταίες μέρες στα αποδυτήρια για τη σημασία της πορείας στο Κύπελλο και την πρόκριση επί του Παναιτωλικού, ώστε ο ΑΡΗΣ να φτάσει στον τελικό και να βρεθεί μπροστά στην τεράστια ευκαιρία της κατάκτησης ενός τίτλου μετά από 54 χρόνια. Κάτι το οποίο άπαντες προσπάθησαν να περάσουν στους παίκτες που είναι νέοι φέτος στην ομάδα ή σε εκείνους που βρίσκονται από πέρυσι σε αυτήν. Και το τάιμινγκ μόνο τυχαίο δεν είναι, λίγες μέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό με τον Παναιτωλικό.

Προτεινόμενα Άρθρα