Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε 3-2: Μικρό προβάδισμα πρόκρισης για τους Πειραιώτες

από AllAboutARIS

Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα πρόκρισης, αν και θα μπορούσε το βήμα του προς τα ημιτελικά να είναι ακόμη πιο σταθερό. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-2 της Φενέρμπαχτσε στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στα προημιτελικά του Conference League.

Ο Φορτούνης με σουτάρα εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 8′, ενώ στο 32′ ήταν σειρά του Γιόβετιτς να σκοράρει. Ξανά ο Φορτούνης πρωταγωνιστής με την εξαιρετική του μεταβίβαση.

Στο 57ο λεπτό ο Τσικίνιο έδωσε ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα για τους ερυθρόλευκους. Ο Τάντις στο 68ο λεπτό μείωσε με εκτέλεση πέναλτι, ενώ οι Τούρκοι μπήκαν για τα καλά στο… κόλπο με γκολ του Καχβετσί στο 74ο λεπτό.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Πέμπτη (18/11, 22:00) στο Σουκρού Σαράτσογλου. Θυμίζουμε πως το ζευγάρι Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε διασταυρώνεται με εκείνο της Άστον Βίλα με τη Λιλ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο (84′ Ιμπόρα), Μασούρας (87′ Κίνι), Φορτούνης, Γιόβετιτς (82′ Όρτα), Ελ Κααμπί (87′ Αραμπί).
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Λιβάκοβιτς, Οσαγί-Σάμουελ, Σογιούντσου, Μπεκάο (84′ Μπονούτσι), Οστερβόλντε (45′ Καντιόγλου), Ζάιτς (62′ Φρεντ), Κρούνιτς (62′ Γιούκσεκ), Σιμάνσκι, Καχβετσί, Τάντιτς, Τζέκο.

 

Προτεινόμενα Άρθρα