Ο Δεκέμβρης και οι κουβέντες για ανανεώσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εδώ και λίγα 24ωρα ο ΑΡΗΣ διανύει τον τελευταίο μήνα του χρόνου, ο οποίος είναι γεμάτος από παιχνίδια που βρίσκονται φυσιολογικά στο επίκεντρο.

Το αγωνιστικό είναι αυτό στο οποίο δίνεται προτεραιότητα, όμως παράλληλα “τρέχουν” και άλλα ζητήματα που βρίσκονται στην ατζέντα των “κιτρινόμαυρων”.

Οι ανανεώσεις είναι ένα από αυτά και ανά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο ανά τακτά χρονικά διαστήματα Κάτι που είναι πιθανό να γίνει και στη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

Ο ΑΡΗΣ έχει βάλει προτεραιότητες στα συμβόλαια που λήγουν και οι Σούντγκρεν-Τζέγκο είναι δύο από αυτές.

Η πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τους δύο παίκτες μέχρι τα τέλη του Δεκέμβρη, για να βολιδοσκοπήσουν τις διαθέσεις τους και να μιλήσουν με νούμερα.

Ο Σουηδός αμοίβεται με κάτι παραπάνω από 200 χιλιάδες ευρώ και λογικά θα αξιώσει ένα μεγαλύτερο ποσό με δεδομένη την εξέλιξή του, μερίδιο στην οποία έχει φυσικά και ο ΑΡΗΣ.

Στην περίπτωση του Τζέγκο τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού υπάρχει οψιόν για ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιό του και το μόνο που αρκεί είναι η σύμφωνη γνώμη των δύο πλευρών για να ενεργοποιηθεί.

Την ίδια στιγμή παρατηρείται στασιμότητα στο θέμα του Μπερτόγλιο, αφού η διαφορά στο οικονομικό παραμένει μεγάλη. Δεν αποκλείεται όμως κάποια νέα επαφή το επόμενο διάστημα, αλλά με διαφορετικά δεδομένα από αυτά που τέθηκαν στην αρχή.

Προτεινόμενα Άρθρα