Ο Εντιαγέ “πατάει το γκάζι”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το “μπαμ” του ΑΡΗ με τον Χουάν Ιτούρμπε κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες,, όμως λίγο πριν “σκάσει” ολοκλήρωσε τυπικά ένα ακόμα.

Από την περασμένη Πέμπτη ο Μπαντού Εντιαγέ είναι επίσημα παίκτης της ομάδας, επιβεβαιώνοντας και τη συμφωνία που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές όλο αυτό το διάστημα. Κόντρα στις φήμες περί… ναυαγίου, που ουδέποτε ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ήταν το τυπικό της υπόθεσης. Στις τρεις εβδομάδες που ο Σενεγαλέζος ήταν τη Θεσσαλονίκη, λειτουργούσε ήδη ως κομμάτι της ομάδας με την οποία προπονούνταν για δέκα μέρες ενώ είχε προηγηθεί περίπου μία εβδομάδα ατομικού προγράμματος.

Με λίγα λόγια ήδη βρίσκεται σε μία διαδικασία προσαρμογής, γνωρίζει το περιβάλλον και πλέον καλείται να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας.

Για να γίνει αυτό χρειάζεται τουλάχιστον ακόμα τρεις “γεμάτες” εβδομάδες προπονήσεων -σήμερα θα ξαναμπεί στο πρόγραμμα της ομάδας έπειτα από περίπου μία εβδομάδα- αλλά θα είναι στη διάθεση του Μάντζιου εφόσον η ομάδα προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Προτεινόμενα Άρθρα