Αλλαγές… σαν να μην έγιναν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το πιεστικό ξεκίνημα του ΑΡΗ κόντρα στη Λαμία εξελίχθηκε σε ένα παρατεταμένο διάστημα υψηλής έντασης και ρυθμού, το οποίο δημιούργησε ένα δεδομένο για το υπόλοιπο του ματς.

Ηταν δεδομένο ότι οι “κιτρινόμαυροι” δεν θα συνέχιζαν στο ίδιο τέμπο και αποδείχθηκε μετά τα πρώτα 5-6 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου. Για αυτό ήρθαν τα δύο… κύματα αλλαγών από τον Άκη Μάντζιο με παίκτες-κλειδιά που όμως δεν τον δικαίωσαν.

Ατο 60′ πέρασαν στον αγώνα οι Εντιαγέ-Ματέο και λίγο αργότερα ακολούθησε ο Ιτούρμπε με τον Λόπεθ. Αντί όμως η ομάδα να τονωθεί κάπως και κυρίως επιθετικά, η εικόνα της ήταν ακόμα χειρότερη με αποτέλεσμα να μην κάνει φάση πλην της κλασσικής ευκαιρίας του Λόπεθ στις καθυστερήσεις. Ειδικά ο Ματέο ήταν απογοητευτικός και κατά δεύτερο λόγο ο Ιτούρμπε, με το ελαφρυντικό όμως ότι επανήλθε από τραυματισμό.

Tο χθεσινό παιχνίδι επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι οι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά δεν… τραβάνε σε αυτή τη φάση -για διάφορους λόγους ο καθένας- ενισχύοντας την αγωνιστική κρίση την οποία διανύει η ομάδα από το ξεκίνημα του 2022.

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα