Ο Προσινέτσκι στην Ελλάδα… για παίκτες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με τον ΑΡΗ συνδέθηκε χθες το όνομα του Ρόμπερτ Προσινένσκι, λόγω της παρουσίας του στην Ελλάδα και ειδικότερα στην πόλη της Βέροιας.

Ο θρύλος του κροατικού ποδοσφαίρου έγινε αντιληπτός στην πρωτεύουσα της Ημαθίας το περασμένο Σάββατο και ειδικά όταν βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα, με αποτέλεσμα να γίνει η σύνδεση με τον ΑΡΗ.

Η ΠΑΕ διέψευσε αμέσως τις φήμες περί ενδιαφέροντος για τον Κροάτη όσον αφορά τη θέση του προπονητή, αφού δεν ήταν έτσι κι αλλιώς αυτός ο λόγος της παρουσίας του στην Ελλάδα.

Ο Προσινένσκι βρέθηκε στη χώρα μας συνοδευόμενος από Έλληνα ατζέντη και ο λόγος της επίσκεψής του ήταν… παίκτες, έχοντας συναντήσεις με αρκετούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου και φυσικά τον Παλίκουτσα με τον οποίο είναι συμπατριώτες. Ο άλλοτε άσσος του Ερυθρού Αστέρα έριξε κάποια ονόματα στο τραπέζι και για τον 44χρονο στη συνάντησή τους.

Ούτε αυτό βέβαια είναι είδηση καθώς στον Παλίκουτσα έχουν προταθεί ήδη αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη στιγμή που ανέλαβε τη θέση του αθλητικού διευθυντή στον ΑΡΗ, τα οποία προστίθενται σε αυτά που έχει ήδη και σταδιακά κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα με όσους θέλει να κρατήσει στη δική του shortlist.

 

Προτεινόμενα Άρθρα