Ο Σκαλόνι έριξε… βόμβα: «Μπορεί να αλλάξω τη λίστα της Αργεντινής»

από AllAboutARIS

Έριξε… βόμβα ο Λιονέλ Σκαλόνι! Ο τεχνικός της εθνικής Αργεντινής άφησε άπαντες άφωνες μετά την φιλική «πεντάρα» κόντρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, λέγοντας πως δεν αποκλείεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στη λίστα των ποδοσφαιριστών.

Όλα αυτά και ενώ απομένουν κάτι λιγότερο από τέσσερις ημέρες για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ!

«Έχουμε κάποια μικρά προβλήματα, έχουμε ακόμη μερικές ημέρες για να αποφασίσουμε για τη λίστα. Μπορεί να αλλάξουμε παίκτες, ίσως και όχι, αλλά σίγουρα υπάρχει πιθανότητα. Υπάρχουν αρκετοί που σήμερα δεν αγωνίστηκαν επειδή δεν ήταν σε θέση να παίξουν ή υπήρχε φόβος τραυματισμού. Δεν σημαίνει κάτι ότι δεν έπαιξαν.

Μετράμε τα λεπτά, δεν σημαίνει πως οι παίκτες μας δεν είναι καλά αλλά ούτε και ότι είναι στην καλύτερη κατάσταση. Έχουμε δει ποιοι μπορούν να παίξουν και ποιοι όχι, θα αποφασίσουμε σύντομα», ανέφερε ο Σκαλόνι που έκανε ξεκάθαρο πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν είναι 100% έτοιμοι αλλά έκανε λόγο και για θέματα φυσικής κατάστασης.

Όσον αφορά τις αλλαγές που έκανε στο ματς ο Σκαλόνι και προς αυτούς πήγαιναν τα όσα είπε; Πετζέλα, Κορέα, Μολίνα και Μοντιέλ μπήκαν στο ημίχρονο στις θέσεις των Οταμέντι, Ακούνια, Ντι Μαρία και ΜακΆλιστερ. Ο Έντσο Φερνάντες μπήκε στο 51’ στη θέση του Άλβαρες, ενώ στο 60’ ο Παρέδες αποχώρησε και τον αντικατέστησε ο Γκίδο Ροντρίγκες.

Να σημειωθεί πως οι Λαουτάρο Μαρτίνες και Πάουλο Ντιμπάλα ήταν εκ των παικτών που δεν αγωνίστηκαν. Ο πρώτος διότι ενσωματώθηκε χθες στην αποστολή της Αργεντινής, ο δεύτερος επειδή προέρχεται από τραυματισμό και έχει αγωνιστεί μόλις λίγα λεπτά προσφάτως με τη Ρόμα.

Προτεινόμενα Άρθρα