Παλίκουτσα: “Κοινή απόφαση για Τερζή – Αξίζει την ευκαιρία!” (vid)

από AllAboutARIS

Ο τεχνικός διευθυντής του ΑΡΗ ρωτήθηκε για τα κριτήρια επιλογής της διατήρησης του Τόλη Τερζή στον πάγκο των “Κιτρινόμαυρων” και τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, σημείωσε πως στο τεχνικό τιμ θα γίνουν και προσθήκες προκειμένου να στελεχωθεί κατάλληλα.

Αναλυτικά:

“Αποφάσισα μαζί με τον πρόεδρο. Ήταν μία κοινή απόφαση. Παρακολουθώ τις προπονήσεις του, Δουλεύει με πάθος, αφοσίωση. Μίλησα και με τους παίκτες. Όλοι μου είπαν πολύ καλά λόγια για τις προπονήσεις του και την ανάλυση που κάνει, για τη δική μας ομάδα και τον αντίπαλο.

Έχω κάνει και τη σχετική μου έρευνα όλο αυτό το διάστημα. Έτσι αποφασίσαμε να του δώσουμε την ευκαιρία να ξεκινήσει από την αρχή. Θα γίνουν προσθήκες στο τεχνικό τιμ. Θα του δώσουμε όλα τα εχέγγυα. Επαγγελματικά στελέχη. Να εκσυγχρονίσουμε το τεχνικό τιμ.

Ο Τερζής αξίζει αυτή την ευκαιρία. Φέτος είχαμε τρεις προπονητές. Το γεγονός ότι η ομάδα τερμάτισε 5η, δείχνει κάτι. Τα προηγούμενα χρόνια και φέτος ο πρόεδρος έκανε μεγάλη επένδυση σε προπονητές αλλά στο τέλος η ομάδα δεν είχε την πρόοδο που περίμενε. Οπότε η απόφασή μας είναι τα χρήματα αυτά να επενδυθούν μέσα στην ομάδα, για την ενδυνάμωση της, μαζί με τις προσθήκες στο τεχνικό τιμ.”

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα