Πογκμπά: Υποδοχή με τιμές ήρωα στη Γουινέα, “τρελή” πορεία με μηχανάκια (vid)

από AllAboutARIS

Ντελίριο ενθουσιασμού επικράτησε στη Γουινέα κατά την άφιξη του Πολ Πογκμπά, με τους Αφρικανούς να ετοιμάζουν αδιανόητη υποδοχή στον Γάλλο μέσο με πορεία με μηχανάκια.

Υποδοχή που είναι καταδικασμένη να χαραχθεί για πάντα στη μνήμη του επιφύλασσαν οι κάτοικοι της Γουινέας στον Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος μέσος με ρίζες από την αφρικανική χώρα αποφάσισε να περάσει μέρος των διακοπών του στην πατρίδα των γονιών του, μια απόφαση που δεδομένα δεν πρόκειται να μετανιώσει.

Κατά την άφιξή του στη χώρα της Δυτικής Αφρικής, πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί για να τον καλωσορίσει με τιμές ήρωα, με τις σκηνές που ακολούθησαν να κλέβουν πραγματικά την παράσταση.

Ο πρώην χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε στο αυτοκίνητό του και ασυνείδητα έδωσε το σύνθημα για πορεία με μηχανάκια, αφού εκατοντάδες πολίτες τον ακολουθούσαν με δίκυκλα, ζητωκραυγάζοντας το όνομά του.

Καθ΄όλη την πορεία του προς το ξενοδοχείο μάλιστα, ο κόσμος τον συντρόφευε είτε με μηχανές είτε με τα πόδια, με αποτέλεσμα ο δρόμος να… μπλοκάρει από ενθουσιασμένους οπαδούς που κατέκλυσαν τη λεωφόρο για να δουν τον διάσημο ποδοσφαιριστή από κοντά.

Προτεινόμενα Άρθρα