Προτιμάει τις σταθερές του, δεν λείπουν όμως τα ερωτηματικά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ έχει μπει από χθες σε ρυθμούς επίσημου αγώνα, για πρώτη φορά μετά από καιρό, κάτι που σημαίνει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις δοκιμές των επόμενων ημερών.

Ο Άλαν Πάρντιου δούλεψε αρκετά στο διάστημα της διακοπής αλλά δύσκολα θα ξεφύγει από τις σταθερές του για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Αυτό σημαίνει ότι ο Άγγλος τεχνικός θα προτιμήσει την τετράδα, είτε με 4-2-3-1 ή 4-3-3, έχοντας αρκετές σταθερές αλλά και κάποια ερωτηματικά.

Το δίλημμα Μαζικού ή Πίρσμαν στα αριστερά της άμυνας είναι ένα από αυτά, με τον Οντουμπάζιο να έχει προβάδισμα έναντι του Εμπακατά για τα δεξιά.

Στον άξονα, ο Ετέμπο και ο Ματέο δύσκολα θα… κουνηθούν, με τον Νταμπό και τον Μάνου να διεκδικούν την άλλη θέση.

Με τον Πάλμα να είναι σίγουρος και τον Γκρέι να έχει προβάδισμα έναντι του Ζερβίνιο, το ερωτηματικό μπροστά και γενικά… μεγάλο θέμα είναι ο αντι-Μαντσίνι.

Στα Γιάννινα ήταν ο Καμάτσο που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Αργεντινού. Ο Πορτογάλος διεκδικεί πάλι αυτή τη θέση, για την οποία υπάρχουν επίσης επιλογές όπως αυτή του Ιτούρμπε ή ακόμα και του Ζερβίνιο.

Μέχρι την προπόνηση της Τετάρτης θα φανεί εάν ο Πάρντιου δείξει κάτι παραπάνω ή αν θα δημιουργήσει θολό τοπίο γύρω από τις επιλογές του.

Προτεινόμενα Άρθρα