Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, 4-0 τον Βόλο (vid)

από AllAboutARIS

Η ΑΕΚ… πάτησε με 4-0 τον Βόλο και κατέκτησε το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, στην OPAP Arena!
Οι γηπεδούχοι μπήκαν, αναμενόμενα, με στόχο να βρουν γρήγορα γκολ και στο 2’ παραλίγο να τα καταφέρουν, όταν ο Γκατσίνοβιτς μπήκε επικίνδυνα από τα αριστερά στην περιοχή αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Αυγερινό.
Στο 14’, ο Σέρβος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βόλου με καταπληκτικό σουτ μετά από επέμβαση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων σε προσπάθεια του Γιόνσον, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης.
Δύο λεπτά αργότερα, ωστόσο, ήρθε τελικά το 1-0, με τον Τσούμπερ να ανοίγει το σκορ από κοντά μετά από εξαιρετική πάσα του Χατζισαφί – κι ενώ είχε προηγηθεί επέμβαση Αυγερινού, επίσης σε σουτ του Γιόνσον.

Η πρώτη υποψία επιθετικής προσπάθειας από πλευράς φιλοξενούμενων ήρθε με αδύναμο, άστοχο σουτ του Σι στο 31’, με την ΑΕΚ όμως να απαντά άμεσα με το 2-0!
Σκόρερ, στο 33′, ο Γκατσίνοβιτς, που αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική συνεργασία Άμραμπατ, Ρότα και Τσούμπερ και σκόραρε από κοντά μετά από στρώσιμο του Ελβετού.

Ένα σουτ του Άμραμπατ που κόντραρε και αποτέλεσε εύκολη λεία για τον Αυγερινό στο 40’ και μια άστοχη προσπάθεια του Γκατσίνοβιτς στο 44’ ακολούθησαν, με τον Λιβάι να χάνει μεγάλη ευκαιρία από πολύ κοντά για το 3-0 δευτερόλεπτα αργότερα.
Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα