Ρονάλντο και Μέσι πρωταγωνιστούν σε διαφημιστική καμπάνια της Luis Vuitton (Pic)

από AllAboutARIS

Οι δυο τιτάνες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, πρωταγωνιστούν σε μια ιστορική διαφήμιση γνωστού οίκου μόδας Luis Vuitton που θα συζητηθεί, λίγες μόλις ώρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2022.

Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι είναι έτοιμοι για το πέμπτο Μουντιάλ της καριέρας τους, με τους δυο αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να στοχεύουν στην μεγαλύτερη δυνατή διάκριση στα γήπεδα του Κατάρ.

Οι δυο τους λίγο πριν αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο, προχώρησαν σε μια φωτογράφιση, για λογαριασμό του γνωστού οίκου μόδας Luis Vitton, όπου απεικονίζονται να παίζουν σκάκι πάνω σε μια βαλίτσα.

Μια διαφήμιση που αναμφίβολα θα συζητηθεί, τη στιγμή που ενδέχεται το επικείμενο Μουντιάλ να είναι το τελευταίο της καριέρας τους και άπαντες φίλοι του ποδοσφαίρου επιθυμούν να τους δουν αντιμέτωπους σε επίπεδο εθνικών συλλόγων.

Οι δυο τους ανάρτησαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας στη λεζάντα, ”Victory is a state of mind”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Προτεινόμενα Άρθρα