Σοκ στο 93ο για Τορίνο, 0-1 η Σασουόλο (vid)

από AllAboutARIS

«Μπλόκαρε» την Τορίνο και έφυγε με μεγάλο διπλό από το «Ολυμπιακό Στάδιο» η Σασουόλο! Η ομάδα του Αλέσιο Ντιονίσι χτύπησε στο φινάλε του αγώνα με τον Άλβαρες, επικράτησε 1-0 και ανέβηκε στο πρώτο μισό της βαθμολογίας της Serie A μετά από 7 αγωνιστικές.

Την ίδια ώρα, η Τορίνο που δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής την κορυφή!

Το ματς δεν ήταν ποιοτικό, ούτε είχε τον καλό ρυθμό και τις πολλές φάσεις που θα περίμενε κανείς. Από τη μία η πίεση της Τορίνο για αποτέλεσμα που θα την εδραίωνε στις πρώτες θέσεις και από την άλλη το γεγονός πως η Σασουόλο άφησε στα… αποδυτήρια το γνωστό επιθετικό της στιλ, βάζοντας σκοπιμότητα και τακτική για να μπλοκάρει την αντίπαλό της, είχαν ως αποτέλεσμα να δούμε ένα «σβηστό» παιχνίδι.

Και το ακυρωθέν γκολ του Λατσάρο στο 37’, έριξε ψυχολογικά τους γηπεδούχους και τους έκανε να σκεφτούν πως και το 0-0… καλό είναι. Ωστόσο, είδαν τη Σασουόλο στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων να τους σοκάρει με τον Άλβαρες, ο οποίος είχε μπει επτά λεπτά νωρίτερα στο ματς και έκανε τη δουλειά, χαρίζοντας το τρίποντο στους «νεροβέρντι».

 

Προτεινόμενα Άρθρα