Στέρλινγκ: Επέστρεψε στην Αγγλία επειδή ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του

από AllAboutARIS

Απών από την αναμέτρηση της εθνικής Αγγλίας με τη Σενεγάλη ήταν ο Ραχίμ Στέρλινγκ, με τα Μέσα της χώρας του να αποκαλύπτουν τον λόγο για τον οποίο ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι επέστρεψε εσπευσμένα στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», το βράδυ του Σαββάτου (3/12) ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του με σκοπό να το διαρρήξουν, ενώ μέσα σε αυτό βρισκόταν η σύντροφός του και τα παιδιά του.

Ο Στέρλινγκ επέλεξε να επιστρέψει στη χώρα του για να βεβαιωθεί πως οι δικοί του άνθρωποι είναι καλά, ενώ όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο Νησί, δεν αποκλείεται να επιστρέψει τις επόμενες μέρες στο Κατάρ για να ξανατεθεί στη διάθεση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

«Προτεραιότητα είναι να βρίσκεται με την οικογένεια του. Θα τον στηρίξουμε και θα του δώσουμε όσο χρόνο χρειάζεται. Έπρεπε να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια του. Δεν θέλω να τον πιέσουμε καθόλου. Μερικές φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι προτεραιότητα. Η οικογένεια προηγείται», δήλωσε μετά το παιχνίδι με τους Σενεγαλέζους ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X