Στην Αθήνα ο Τερζής, ανάσες για τους πάικτες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε περίοδο διακοπής βρίσκεται ο ΑΡΗΣ από χθες και τη στιγμή που ακόμα δεν έχει καταλαγιάσει η ένταση μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα δεν πάει σε αυτή την παύση με τον τρόπο που θα ήθελε, χάνοντας ελέω διαιτητών μία νίκη που θα διατηρούσε το καλό κλίμα στις τάξεις της.

Ο ΑΡΗΣ ακόμα… βράζει αλλά παράλληλα στο αγωνιστικό ειδικά καλείται να κοιτάξει την επόμενη μέρα του και αυτή έχει εννέα παιχνίδια για να κλειδώσει την Ευρώπη… διαιτησίας επιτρέποντος.

Σε πρώτη φάση η ομάδα έχει τριήμερη άδεια που δόθηκε από τον Τόλη Τερζή, ώστε να αποφορτίσει τους παίκτες και εξαιτίας της παρουσίας του στην Αθήνα από χθες.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” θα είναι στην πρωτεύουσα ως το Σάββατο για τη σχολή του Uefa Pro στην οποία συμπεριλήφθηκε.

Φυσικά η ομάδα δεν θα τον περιμένει αφού την Πέμπτη θα επιστρέψει στις προπονήσεις οι οποίες για δύο μέρες θα γίνονται υπό τις οδηγίες των συνεργατών του.

Από το επόμενο Σαββατοκύριακο και με την επιστροφή του Τερζή στη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την επανέναρξη των πλέι οφ και το εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα Άρθρα