Συγκλονίζει ο Πολ Γκασκόιν: «Πλέον είμαι ένας δυστυχισμένος αλκοολικός – Πίνω μέσα στο σπίτι»

από Σταμάτης Μουρελής

Ο Πολ Γκασκόιν εκτός από θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου και της Τότεναμ είναι γνωστός και για τον ατίθασο χαρακτήρα του. Αλλά και για τους εθισμούς του τόσο στο αλκοόλ όσο και στα ναρκωτικά. Στα 56 του χρόνια όμως ο «Γκάζα» δεν είναι και στην καλύτερη περίοδο της ζωής του, αφού λέγεται ότι δεν έχει δικό του σπίτι και φιλοξενείται στο διαμέρισμα του ατζέντη του.

Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή podcast «High Performance» και προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπετειώδη ζωή του και για τον εθισμό στο αλκοόλ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πλέον είναι «ένας δυστυχισμένος αλκοολικός».

Μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Ήμουν ένας χαρούμενος αλκοολικός, αλλά τώρα δεν είμαι πια. Είμαι ένας δυστυχισμένος αλκοολικός. Δεν βγαίνω έξω για να πίνω, πίνω μέσα. Ο κόσμος ξέρει τον Πολ Γκασκόιν, αλλά όχι τον Γκάζα. Ακόμα και εγώ κάποιες φορές. Έχω ξοδέψει πολλά χρόνια να είμαι κάτω, όταν έξανα τα χειρουργεία και όταν τσάκισα τα γόνατά μου. Έχασα τέσσερα χρόνια από το ποδόσφαιρο. Θα μπορούσα να είχα 100 συμμετοχές με την Αγγλία.
Προσπαθώ να μην πέφτω χαμηλά, επειδή ο κόσμος έχει πέσει ήδη χαμηλά. Και όταν δεν είμαι καλά, τότε είναι που παίρνω ένα ποτό και αρχίζω να νιώθω καλά. Δεν νομίζω ότι απογοήτευσα κανέναν προπονητή, ούτε τους παίκτες ή τους οπαδούς που γνωρίζετε. Αν υπήρχε κάποιος που απογοήτευα, ήταν ο εαυτός μου. Αλλά περισσότερο η πλευρά του ποτού, όταν τελείωσα το παιχνίδι. Αν θέλω να καταστρέψω τη μέρα μου, απλά πάω στην παμπ.

Αν θέλω μια καλή μέρα πάω για ψάρεμα. Το πρόβλημα δεν είναι το να πίνεις, αλλά το μετά. Όταν βλέπω το κινητό με 30 αναπάντητες, ξέρω ότι έχω θέμα».

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα