Συνθήκες δικαιοσύνης αλλά και πραγματικότητας…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο νέος προπονητής σε μία ομάδα, οφείλει πάντα να λειτουργεί με αίσθημα δικαίου και να περνάει από… κόσκινο όλο το ρόστερ.

Το έκανε ο Άκης Μάντζιος, με κλασσικό παράδειγμα τον Ντάνιελ Σούντγκρεν και την επιστροφή του στις ομαδικές προπονήσεις. Το κάνει τώρα και ο Χερμάν Μπούργος.

Από την πρώτη μέρα ο Αργεντινός βλέπει όλους τους παίκτες ως ίσους και με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζει τα πάντα στις προπονήσεις, στις οποίες όλοι μετέχουν κανονικά. Και αυτό τονίζεται κυρίως λόγω των Μήτρογλου και Ντούαρτε.

Ο ΑΡΗΣ έκανε προσπάθεια και με τους δύο για να… ξεφορτωθεί τα συμβόλαιά τους. Με τον Ολλανδό έφτασε πολύ κοντά αλλά… χάλασε στο τέλος. Με τον Έλληνα φορ, έβρισκε τοίχο σε κάθε προσπάθειά του.

Αμφότεροι λαμβάνουν μέρος στις προπονήσεις, κανένας όμως δεν είναι σε αγωνιστική κατάσταση για να θεωρηθεί ετοιμοπόλεμος. Ίσως ο 33χρονος αλλά σε αυτή τη φάση κρίνεται ότι χρειάζεται τουλάχιστον 1,5 μήνα για να επανέλθει πλήρως και χωρίς κανένα να πιστεύει αυτή τη στιγμή στην ομάδα ότι μπορεί να δώσει κάτι, λόγω της κατάστασής του.

Προτεινόμενα Άρθρα