Τα… παραμύθια των pay roll και το πραξικόπημα της ΕΠΟ!

από AllAboutARIS

Οσμή νέου σκανδάλου ή πραξικοπήματος, για να είμαστε πιο ακριβείς από την ΕΠΟ, με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ξανά στο επίκεντρο.

Από τη στιγμή που τα πλέι οφ τελειώνουν οριστικά στις 19 Μαΐου, η λογική λέει ότι ο τελικός πάει μία εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα στις 25 του ίδιου μήνα. Το πιο φυσιολογικό δηλαδή.

Την ίδια στιγμή όμως διαβάζουμε από τα γνωστά pay roll για επιστολή της ΕΠΟ στην Uefa για το κατά πόσο μπορεί να γίνει ο τελικός εκείνη τη μέρα, λόγω του τελικού Champions League γυναικών. Και με το επιχείρημα ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν θέλει τις εγχώριες διοργανώσεις να συμπίπτουν με τις δικές της!

Πάμε να δούμε λοιπόν τι έχει εκείνο το Σάββατο, πέραν του Champions League Γυναικών.

-Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι

-Τελικός Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα σε Λυών και Παρί

– Τελικός Κυπέλλου Γερμανίας ανάμεσα σε Καϊζερσλάουτεν και Λεβερκούζεν.

Ακόμα και ο πιο αδαής λοιπόν αντιλαμβάνεται ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανένα θέμα διεξαγωγής του τελικού στις 25 του Μάη. Πολύ απλά τα pay roll πουλούν παραμύθια!

Και όλα φυσικά γίνεται για να ευνοηθεί αυτός που πάει να βγει 4ος και με τον οποίο ο ΑΡΗΣ παίζει στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ!

Αν ο Μπαλτάκος και η ΕΠΟ δεν κάνουν τον τελικό μία εβδομάδα μετά τα πλέι οφ, θα πρόκειται για πραξικόπημα και τίποτε άλλο!

Να σημειώσουμε ότι στις 21 Μαΐου του 2022 έγινε τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ενώ την ίδια μέρα διεξαγόταν πάλι τελικός Champions League γυναικών.

Προτεινόμενα Άρθρα